Pachet Legislativ

Scoala moto MotoSkill s-a remarcat inca de la inceput prin idei inovatoare: prima scoala de soferi din romania care a oferit motociclete de peste 200kg, una din primele scoli moto care a oferit echipament complet de protectie in timpul sedintelor.

Scoala moto MotoSkill va ofera cursuri de teorie si practica moto, pentru obtinerea permisului de conducere categoria A, A1, A2 si AM.

Scoala de soferi MotoSkill pune la dispozitia elevilor o gama variata de motociclete. In timpul sedintelor se pot pilota toate motocicletele, in functie de categoria aleasa, acest lucru venind in sprijinul dumneavoastra pentru a va da seama ce tip de motocicleta va satisface cel mai bine nevoile.

Practica in poligon consta in:
– explicarea pozitie corecte pe motocicleta;
– exercitii specifice pentru indemare moto: slalom printe jaloane in diferite trepte de viteze, schimbarea treptelor de viteza;
– exersarea in deplina siguranta a franei fata, franei spate precum si a franei de motor;
– exersarea mersului cu pasager;
– controlarea motocicletei intr-o situatie de urgenta;
– pregatirea probei practice de indemanare in poligon in vederea sustinerii examenului pentru obtinerea permisului de conducere;
– consilierea elevilor in vederea achizitionarii viitoarei motociclete.

Activitatea scolii de soferi categoria A, A1, A2, si AM MotoSkill isi desfasoara activitatea in cadrul poligonului Electronicii.

Practica in trafic consta in:
– alegerea pozitiei pe strada in functie de trafic, traversarea unei intersectii sau schimbarea directiei in intersectiei, evaluarea distantelor si a vitezelor;
– incetinirea si franarea motocicletei in conditii de siguranta;
– analiza dinamica a traficului pentru identificarea potentialelor pericole;
– exersarea depasirilor, precum si a situatiilor in care sunteti depasit;
– exersarea mersului cu pasager;
– in timpul orelor se pot pilotat toate motocicletele scolii, in functie de categoria alesa;
– pregatirea probei practice in trafic in vederea sustinerii examenului pentru obtinerea permisului de conducere;

Scoala de soferi categoria A, A1, A2 si Am MotoSkill isi desfasoara orele de pregatire practica in trafic, in orasul Bucuresti, pe traseele agreate de Politia Rutiera Romana.